Tietosuojamenettely

Tässä Tietosuojamenettelyssä selostetaan, miten GSK käyttää ja suojaa meille antamiasi tietoja. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tässä Tietosuojamenettelyssä kuvataan, miten keräämme, siirrämme, käsittelemme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi sekä kuvaillaan suojaamisperiaatteemme.

Antamalla henkilötietojasi meille, annat suostumuksesi tietojesi siirtämiseen, käsittelyyn, käyttöön ja luovuttamiseen tässä Tietosuojamenettelyssä kuvatulla tavalla.

Tiedot verkkosivustojen tai sovellusten ylläpitäjästä (sekä rekisterinpitäjänä toimivasta GSK:n yksiköstä) ovat saatavilla verkkosivuston alatunnisteesta ja/tai yhteystietosivulta sekä sovellusten lisenssisopimuksista.

Mitä henkilötietoja keräämme

Keräämme meille antamiasi henkilötietoja, eli tietoja, joista sinut voidaan yksilöidä. Keräämme tietojasi vain, kun olet antanut suostumuksesi tietojen keräämiselle. Keräämämme henkilötiedot sisältävät muun muassa:

  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • sähköpostiosoitteesi
  • muita tietoja, joista olet tunnistettavissa (esimerkiksi IP‐osoite ja GPS‐sijaintitiedot).

Kuinka käytämme henkilötietojasi

Antamalla henkilötietojasi käyttöömme, hyväksyt, että kansallisen lainsäädännön sen salliessa tai, kun olet hyväksynyt seuraavien yhteydenottojen vastaanottamisen, saatamme käyttää henkilötietojasi muun muassa:

  • vastataksemme pyyntöihisi
  • parantaaksemme palveluntasoamme
  • parantaaksemme yhteydenottojemme sisältöä
  • tarjotaksemme vinkkejä, hyödyllistä tietoa, tuoteuutisia ja päivityksiä
  • ilmoittaaksemme sinulle uusista tuotteistamme ja palveluistamme
  • pyytääksemme mielipidettäsi tuotteistamme ja palveluistamme
  • käsitelläksemme työhakemuksesi
  • omiin hallinnollisiin ja laadunvarmistustarkoituksiimme
  • muihin tarkoituksiin, jotka on ilmoitettu tarkemmin verkkosivustolla tai sovelluksessa.

Verkkosivuston ja sovelluksen käyttöä koskevat tiedot

Keräämme lisäksi automaattisesti tietoja verkkoselaimestasi ja tietokoneesi käyttöjärjestelmästä; verkkosivustoista, joilla olet vieraillut ennen vierailuasi verkkosivustoillamme tai sen jälkeen; palvelimen tavanomaisista lokitiedoista; IP‐osoitteistasi; GPSsijaintitiedoistasi; matkapuhelinoperaattoristasi sekä matkapuhelimesi käyttöjärjestelmästä. Kokoamme nämä tiedot ymmärtääksemme, miten vierailijamme käyttävät verkkosivustojamme ja sovelluksiamme, jotta voimme näin parantaa niitä ja tarjoamiamme palveluita. GPS‐sijaintitietojen avulla ei tyypillisesti ole mahdollista tunnistaa yksittäisiä vierailijoita. Saatamme myös jakaa näitä koontitietoja muiden GSK‐konsernin yhtiöiden ja kolmansien osapuolten kanssa. Nämä tiedot sisältävät muun muassa:

  • verkkosivustojemme ja sovellustemme kokonaisvierailumäärän
  • verkkosivustomme ja sovellustemme kunkin yksittäisen sivun kävijämäärän
  • vierailijoidemme Internet‐palveluntarjoajien verkkotunnukset.

Kuinka suojaamme henkilötietosi

GSK toteuttaa tarpeelliset oikeudelliset, organisatoriset ja tekniset toimenpiteet suojatakseen henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. GSK:n käyttäessä kolmatta osapuolta palveluntarjoajana, valitaan nämä palveluntarjoajat huolellisesti ja niiden edellytetään toteuttavan tarpeelliset toimenpiteet henkilötietojen luottamuksellisuuden turvaamiseksi ja tietojen suojaamiseksi. Käytämme erilaisia suojaustekniikoita ja ‐käytäntöjä suojataksemme henkilötietosi asiattomalta pääsyltä, käytöltä ja luovutuksilta. Valitettavasti tietojen siirtäminen Internetissä tai matkapuhelinverkossa ei ole täysin suojattua. Vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilötietojasi, emme voi taata verkkosivustoillemme tai sovelluksiimme toimittamiesi henkilötietojen turvallisuutta: toimitat tiedot aina omalla vastuullasi. Vaikka emme voi taata, ettei henkilötietojasi menetetä, käytetä väärin tai muuteta, vastaanotettuamme henkilötietosi, toteutamme asianmukaiset tekniset suojaustoimenpiteet estääksemme mainitunlaiset valitettavat tapahtumat.

Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Saatamme osana tavanomaista liiketoimintaamme jakaa henkilötietosi tytäryhtiöidemme, toimittajiemme ja edustajiemme kanssa suorittaaksemme hyväksymiäsi toimenpiteitä. Ellei verkkosivustolla tai sovelluksessa erikseen toisin mainita, emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietosi saatetaan kuitenkin siirtää kolmannelle osapuolelle, jos tähän sivustoon liittyvä liiketoiminta tai sen osa ja siihen liittyvät asiakastiedot myydään, luovutetaan tai siirretään. Toisinaan valikoidut kolmannet osapuolet toimittavat meille verkkosivustoihimme, sovelluksiimme ja liiketoimintaamme liittyviä tukitoimintoja. Tällaisillä kolmansilla osapuolilla saattaa toisinaan olla pääsy henkilötietoihisi, jotta he voivat tarjota meille mainitunkaltaisia palveluja. Edellytämme kaikilta meille edellä kuvattuja tukitoimintoja toimittavilta yhtiöiltä samaa tietosuojan tasoa kuin mitä meillä itsellämme on. Kolmannet osapuolet eivät saa käyttää jakamiamme tietoja omiin tarkoituksiinsa. Emme varsinkaan salli tukitoimintojen tuottajien käyttää henkilötietojasi omiin markkinointitarkoituksiinsa.

Milloin saatamme luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi

GSK pidättää oikeuden luovuttaa henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, vastataksemme viranomaisille, oikeudenkäyntien osapuolille toimivaltaisen tuomioistuimen valtuutuksen mukaisesti, sekä muutoinkin siinä laajuudessa, kun soveltuva lainsäädäntö kulloinkin sallii tai edellyttää. Saatamme luovuttaa henkilötietojasi tietyissä paikallisen lainsäädännön sallimissa erityistilanteissa. Tällaisia erityistilanteita ovat muun muassa:

  • kun meillä on syy uskoa, että henkilötietojesi luovuttaminen on tarpeellista sellaisen henkilön tunnistamiseksi tai tavoittamiseksi taikka kanteen nostamiseksi sellaista henkilöä vastaan, joka saattaa aiheuttaa sinulle vahinkoa;
    muutoin vahingoittaa tai haittaa GSK:n oikeuksia, omaisuutta tai toimintaa; muutoin haitata tai vahingoittaa tämän verkkosivuston tai sovelluksen muita käyttäjiä; tai muutoin haitata tai vahingoittaa ketä tahansa muuta, jota mainitunlainen toiminta saattaisi vahingoittaa
  • kun uskomme, että lainsäädäntö edellyttää sitä, tai vastataksemme lainvalvontaviranomaisten pyyntöön rikostutkinnan yhteydessä, tai muun viranomaisten pyyntöön vireillä olevaan oikeusjuttuun tai hallinnolliseen tutkintaan liittyen
  • huomattavan yritysjärjestelyn, kuten tuoteryhmän tai liiketoiminnan myynnin, sulautumisen, varallisuuden myynnin tai epätodennäköisen konkurssin yhteydessä.

Kerätyt henkilötiedot saatetaan siirtää, niitä saatetaan säilyttää tai käsitellä kotimaassasi tai missä tahansa muussa maassa, jossa GSK:lla (tytäryhtiöinemme), alihankkijoillamme tai edustajillamme on toimitiloja, mukaan lukien Yhdysvallat ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat. Henkilötietojasi saatetaan näin ollen käsitellä sellaisissa maissa, joiden tietosuojan taso on alhaisempi kuin kotimaassasi. Käyttämällä verkkosivustojamme ja sovelluksiamme annat suostumuksesi henkilötietojesi kaikenlaisiin siirtoihin, käsittelyyn ja säilyttämiseen asuinmaasi ja ETA:n ulkopuolella. Varmistamme, että, mikäli henkilötietojasi siirretään asuinmaasi ulkopuolelle, niitä kohdellaan tämän Tietosuojamenettelyn mukaisesti.

IP‐osoitteiden käyttö

IP‐osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti aina, kun kirjaudut Internet‐palveluntuottajallesi, organisaatiosi lähiverkkoon (LAN) tai laajaverkkoon (WAN). Verkkopalvelimet tunnistavat tietokoneesi automaattisesti sille annetun IP‐osoitteen perusteella käyttäessäsi Internetiä. GSK tai puolestamme toimivat kolmannet osapuolet saattavat kerätä IP‐osoitteita järjestelmänvalvontaa ja verkkosivustojen käytön tarkastamista varten. Saatamme myös käyttää IP‐osoitteita tunnistaaksemme verkkosivustojemme käyttäjiä silloin, kun se on käsityksemme mukaan tarpeellista verkkosivustojen käyttöehtojen noudattamisen varmistamiseksi tai palveluidemme, verkkosivustomme tai sen muiden käyttäjien suojelemiseksi.

Evästeet

Verkkosivustoillamme ja sovelluksissamme saatetaan käyttää ”evästeiksi” kutsuttua teknologiaa. Eväste on pieni kirjainsarjasta koostuva tiedosto, jonka verkkosivuston palvelin asentaa tietokoneesi kovalevylle. Evästeet mahdollistavat sen, että verkkosivustostomme ja sovelluksemme voivat erottaa sinut muista käyttäjistä. Verkkosivusto tai sovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaavaksi keräämällä ja muistamalla valintasi. Palvelimemme saattaa esimerkiksi asentaa tietokoneellesi evästeen, jonka vuoksi et joudu antamaan salasanaasi kuin kerran yhden verkkosivustovierailun aikana.

Voit joko sallia tai estää evästeet. Suurin osa verkkoselaimista sallii evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä halutessasi muokata selaimesi asetuksia estääksesi evästeet tai saadaksesi varoituksen ennen evästeen tallentamista tietokoneellesi. Tutustu verkkoselaimesi käyttöohjeisiin tai aputoimintoon saadaksesi lisätietoa näistä toiminnoista ja määritelläksesi evästeasetuksesi.

Mikäli päätät estää evästeet, et välttämättä voi käyttää kaikkia verkkosivustojemme tai muiden verkkosivustojen interaktiivisia ominaisuuksia. Lisätietoja evästeiden käytöstämme saat tutustumalla maailmanlaajuiseen Evästekäytäntöömme.

Tiedot ulkopuolisista lähteistä

Kansallisen lainsäädännön salliessa saatamme täydentää olemassa olevia tietokantojamme keräämällä kolmansilta osapuolilta niiden lainmukaisesti kerättyjä tietoja. Osa näistä tiedoista saattaa olla henkilötietoja. Toimimme näin kohdentaaksemme sinulle paremmin niitä tietoa ja mainoskampanjoita, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Keräämme ja käytämme tällaisia henkilötietoja vain joko niiden käyttötarkoitusten mukaisesti, joita varten rekisteröity on tiedot alun perin antanut, tai lain muutoin sallimalla tavalla.

Oikeutesi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tässä Tietosuojamenettelyssä esitettyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi on tarpeen, ellei lainsäädännössä edellytetä pidempiaikaista säilytystä. Voit milloin tahansa ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä pyytääksesi meitä päivittämään, korjaamaan tai poistamaan antamiasi henkilötietoja. Tällaiset yhteydenotot voi lähettää käyttämällä tämän Tietosuojamenettelyn lopusta löytyviä yhteystietoja. Sinulla on lisäksi oikeus tarkastaa meille antamasi tiedot. Joissain maissa saatat joutua suorittamaan kohtuullisen korvauksen kuluista, jotka aiheutuvat meille tarkastusoikeutesi käyttämisestä.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustoillamme ja sovelluksissamme saattaa toisinaan olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Tätä Tietosuojamenettelyä ei sovelleta tällaisiin kolmansien verkkosivustoihin. Mikäli päätät siirtyä tällaiselle linkitetylle verkkosivustolle, hyväksyt, että emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen saatavuudesta emmekä ole tarkastaneet tai suosittele niitä, tai ole vastuussa suoraan tai välillisesti esimerkiksi:

  • siitä, kuinka tällaiset verkkosivustot kohtelevat henkilötietojasi
  • tällaisten verkkosivustojen sisällöstä
  • siitä, kuinka muut käyttävät tällaisia verkkosivustoja.

Varmista, että tutustut kaikkien käyttämiesi verkkosivustojen ja sovellusten oikeudellisiin ja tietosuojaehtoihin ennen kuin annat henkilötietojasi.

Lapset verkkosivustojemme tai sovellustemme käyttäjinä

Ellei toisin ole erikseen mainittu, ne verkkosivustot tai sovellustemme, joita tämä Tietosuojamenettely koskee, eivät ole tarkoitettu tai suunnattu alle 13‐vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää näillä verkkosivustoilla tai sovelluksissamme henkilötietoja tämän ikäisiltä vierailijoilta. Niillä verkkosivustoilla tai niissä sovelluksissa, jotka on tarkoitettu alle 13‐vuotiaiden lasten käytettäviksi, keräämme henkilötietoja vain vanhemman tai huoltajan nimenomaisella suostumuksella.

Muutokset

Saatamme toisinaan päivittää tätä Tietosuojamenettelyä. Mikäli tekemämme muutokset ovat merkittäviä, saatamme myös julkaista niitä koskevan tiedotteen verkkosivustoillamme tai sovelluksissamme sekä niihin liittyvissä lisenssisopimuksissa. Suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta pysyt tietoisena siitä, kuinka suojaamme keräämiämme henkilötietoja. Jatkamalla verkkosivustojemme ja sovellustemme käyttöä, sinun katsotaan hyväksyneen tässä Tietosuojamenettelyssä mainitut ehdot sekä sen mahdolliset päivitykset. Muutoksia ei sovelleta taannehtivasti ennen kyseisen muutoksen tekemistä kerättyihin henkilötietoihin.

Tämä Tietosuojamenettely on viimeksi päivitetty 20.8.2015.

Ota meihin yhteyttä

Viittauksilla ”GSK”, ”me” ja ”meidän” tarkoitetaan GlaxoSmithKline PLC:a ja sen tytäryhtiöitä. Voit osoittaa tähän tietosuojamenettelyyn liittyvät mahdolliset kysymyksesi, kommenttisi ja pyyntösi paikalliselle GSK:n tytäryhtiölle käyttäen alla olevia yhteystietoja. Mikäli olet meihin yhteydessä, ilmoita ystävällisesti vierailemasi verkkosivuston osoite sekä miten toivot meidän olevan sinuun yhteydessä.

Ottaaksesi yhteyttä GSK:iin Suomessa, soita 010 30 30 30.

Muiden GSK:n toimipisteiden yhteystiedot löytyvät tältä verkkosivustolta:
http://www.gsk.com/en‐gb/contact‐us/worldwide/.

02/2016,FIN/SC/0007/13(2)

Käyttöehdot

Terveydenhuoltoon liittyvä informaatio

Tämä verkkosivusto saattaa sisältää tietoa sairauksista ja niiden hoidosta. GSK ei takaa, että sivustolla oleva aineisto on asianmukaista tai käytettävissä aiotun kohdemaan ulkopuolella. Verkkosivuston käyttö muualta käsin tapahtuu käyttäjän omasta aloitteesta ja omalla vastuulla. Tällaiset käyttäjät ovat itse vastuussa paikallisen soveltuvan lainsäädäntönsä noudattamisesta. Verkkosivustolla olevaa tietoa ei tule tulkita lääketieteelliseksi neuvonnaksi tai suositukseksi, eikä sen perusteella tule tehdä päätöksiä tai toimenpiteitä. Käänny aina laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön puoleen saadaksesi lääketieteellistä neuvontaa.

GSK pyrkii kohtuullisin toimin päivittämään tätä verkkosivustoa. Jotkin tiedot saattavat kuitenkin ajan kuluessa vanhentua. Ellei toisin erikseen mainita, GSK ei takaa tämän verkkosivuston sisältämien tietojen virheettömyyttä, riittävyyttä tai käyttökelpoisuutta.

Hypertekstilinkit

Tällä verkkosivustolla saattaa olla linkkejä toisille verkkosivustoille Internetissä, mukaan lukien GSK:n muiden maiden tytäryhtiöiden kotisivuille. Varmista, että tutustut oikeudellisiin ja tietosuojaan liittyviin osioihin jokaisella GSK:n tai kolmannen osapuolen verkkosivustolla, jolle siirryt. GSK ei takaa tai ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä taikka suosittele tällaisia sivustoja.

Immateriaalioikeudet

Ellei toisin erikseen mainita, kaikki immateriaalioikeudet tällä verkkosivustolla olevaan materiaaliin
kuuluvat GSK-konsernille tai sille on myönnetty oikeus käyttää kyseistä materiaalia. Tämän
verkkosivuston sisällön tai sen osan kopioiminen on kielletty lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia.

Sinulla on oikeus lukea, katsoa, tulostaa, ladata ja kopioida tällä verkkosivustolla olevaa materiaalia henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöösi, mutta vain jos mainitset kaikissa kopioissa tämän verkkosivuston materiaalin lähteeksi ja liität seuraavan tekijänoikeusselvitteen:  ”© GSK-konserni, kaikki oikeudet pidätetään”. Ellei toisin erikseen mainita, kaikenlainen muu materiaalin käyttö on kielletty.

Minkään tällä verkkosivustolla ei tule tulkita myöntävän lisenssiä tai muuta oikeutta GSK:n tai kolmannen osapuolen immateriaalioikeuteen (mukaan lukien patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet).

GSK:lla ei ole hallintaoikeutta tai muuta yhteyttä sivustolla esiintyviin kolmansien osapuolten
tavaramerkkeihin. Kolmansien osapuolten tavaramerkkejä käytetään ainoastaan yksilöimään niiden haltijoiden tuotteet ja palvelut. GSK:n kolmansien osapuolten tavaramerkkien käyttöä ei tule tulkita tuotteita, palveluita tai niiden haltijoita koskevaksi suositukseksi.

Tietojen käyttö

Käyttäjien yhteydenottoja tai muuta Internetin kautta lähetettyä materiaalia taikka GSK:n verkkosivustoille tai muutoin GSK:lle toimitettua materiaalia (lukuun ottamatta GSK:n Tietosuojamenettelyn kattamia henkilö- tai terveyteen liittyviä tietoja) pidetään ei-luottamuksellisina ja ei-yksinomaisina. GSK ei ole vastuussa tällaisesta materiaalista millään tavalla. GSK:lla on oikeus käyttää tietoja sopivaksi katsomallaan tavalla. GSK voi muun muassa korvauksetta kopioida ja julkaista tietoja sekä käyttää sille toimitettuja ideoita, konsepteja, tietotaitoa tai tekniikoita mihin tahansa mukaan lukien kaupalliseen, tarkoitukseen.

Yksityisyys

GSK kunnioittaa verkkosivustojensa vierailijoiden yksityisyyttä. Voit tutustua GSK:n
Tietosuojamenettelyyn, jossa kuvataan oikeutesi ja velvollisuutesi näillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin liittyen.

VIIMEKSI PÄIVITETTY: helmikuu 2016
02/2016,FIN/SC/0007/13(2)

Evästeiden käyttöä koskevat tiedot

GSK käyttää evästeitä parantaakseen verkkosivustojensa vierailijoiden käyttökokemusta, mukaan lukien verkkosivustot, joita voidaan käyttää matkapuhelinsovellusten kautta. GSK on siten julkaissut tämän Evästekäytännön. Tämä evästekäytäntö kuvaa, mitä evästeet ovat ja miten käytämme niitä verkkosivustoillamme. Jos et halua vastaanottaa evästeitä selatessasi verkkosivustojamme, voit muuttaa selaimesi ja/tai mobiililaitteesi asetuksia siten, että saat ilmoituksen, kun evästeitä lähetetään laitteellesi, tai voit halutessasi rajoittaa evästeiden käyttöä tai estää ne kokonaan.

Eväste on kirjain‐ ja numerosarjasta koostuva pieni tallenne, jonka verkkosivustojen palvelin asentaa tietokoneellesi. Evästeet mahdollistavat sen, että verkkosivuston haltija voi erottaa sinut muista verkkosivuston käyttäjistä. Evästeet eivät voi suorittaa koodia, eikä niitä voida käyttää virusten välittämiseen. Evästeet eivät myöskään anna meille pääsyä kovalevyllesi, emmekä voi lukea mitään kovalevysi tietoja, vaikka tallentaisimme sinne evästeen.

GSK:n verkkosivustojen evästeiden kautta kerättyä tietoa voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, muun muassa seuraaviin:

Ehdottoman tärkeä
Tietyt evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustoilla ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten verkkosivustojen suojatuille alueille pääsy ja tuotteiden tallentaminen ostoskoriin.

Suorituskyky
Tietyt evästeet keräävät tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoa. Evästeet keräävät tietoa esimerkiksi useimmin vierailluista sivuista ja vierailijoiden saamista virheilmoituksista. Niiden keräämää tietoa käytetään verkkosivustojen toimivuuden parantamiseen tulevissa versioissa.

Toimivuus
Tietyt evästeet mahdollistavat sen, että verkkosivusto muistaa tekemäsi valinnat, kuten käyttäjänimen, kielen tai alueen jolla olet, ja tarjoavat parannetun yksilöllisen käyttökokemuksen.

Kohdentaminen tai mainonta
Näitä evästeitä käytetään, jotta sisältö kohdistuisi vastaamaan sinua ja kiinnostuksen kohteitasi.

Emme salli kolmansien osapuolten mainostavan verkkosivustoillamme, mutta emme voi hallita sellaisten mainostajien toimintaa, joiden mainostamisen Internetin palveluntarjoajat sallivat selatessasi Internetiä.

GSK:n tulee lain mukaan saada suostumuksesi kaikenlaisiin muihin käyttämiimme evästeisiin, paitsi ”ehdottoman tärkeisiin” evästeisiin.

Voit saada lisätietoja evästeiden hallinnasta selaimesi Help‐toiminnolla, mobiililaitteesi asetuksista, tai vierailemalla osoitteessa www.aboutcookies.org, jossa on saatavilla yksityiskohtaista tietoa evästeiden hallinnasta yleisimmillä selaimilla. Otathan huomioon, että jos estät evästeiden käytön, osa verkkosivustoistamme ei välttämättä toimi oikein.

02/2016,FIN/SC/0007/13(2)

Kirjautumiseen vaadittavan 6-numeroisen (XXXXXX) VNR-koodin löydät lääkkeen tuotepakkauksen kannesta tai sivusta:

KÄYTTÖEHDOT

 

Terveydenhuoltoa koskevat tiedot

Tämä verkkosivu saattaa sisältää tietoa sairauksista ja niiden hoidosta. GSK ei esitä mitään sitoumuksia siitä, että sivulla oleva aineisto on asianmukaista tai saatavilla sen alueen ulkopuolella, jossa tarkoitettu kohdeyleisö sijaitsee. Ne, jotka päättävät käyttää sivua muualta käsin tekevät niin omasta aloitteestaan ja ovat vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, sikäli ja siinä määrin kun paikalliset lait soveltuvat. Lisäksi mitään tällä verkkosivulla ei tulisi tulkita lääketieteellisenä neuvontana tai suosituksena, eikä siihen tulisi turvautua minkään päätöksen tai toimen perustana. Erityistä lääketieteellistä neuvoa tulisi aina hakea pätevältä lääkäriltä.

GSK pyrkii kohtuullista vaivannäköä käyttämällä päivittämään tätä verkkosivua, mutta jotkin tiedot saattavat vanhentua ajan mittaan. Ellei toisin ole nimenomaisesti todettu, GSK ei esitä mitään väitteitä tai vakuutuksia tällä verkkosivulla olevan tiedot tarkkuudesta, täydellisyydestä tai käytöstä.

Tällä verkkosivulla on osiot erikseen yleisölle, potilaille sekä terveydenhuollon ammattilaisille. ”Terveydenhuollon ammattilaisella” viitataan henkilöön, joka ammattitoiminnassaan voi määrätä, toimittaa tai hallinnoida lääkkeitä tai lääketieteellisiä laitteita.

Yleisölle tarkoitettu osio on suunniteltu antamaan viitetietoja GSK:n lääkkeistä, mukaan lukien muun muassa reseptilääkkeet, yleisölle Suomessa. Yleisölle tarkoitettu osio sisältää potilaille tarkoitetut sivut niille henkilöille, joille on määrätty kyseiseen sivuun liittyvä lääke. Nämä sivut pysyvät piilossa sivuston navigoinnissa ja niille on pääsy vasta silloin, kun henkilö on vahvistanut, että hän on potilas, jolle on määrätty kyseinen lääke.

VAIN TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE: Pyydämme huomioimaan, että hyväksyttyjen lääkemääräystietojen on ohjattava kaikkien lääkkeiden asianmukaista käyttöä. Ennen minkään lääkkeen määräämistä, terveydenhuollon ammattilaisten tulisi ottaa huomioon kyseisen lääkkeen hyväksytty lääkemääräystieto maassaan.

Hyperlinkit

Tämä verkkosivu voi linkittää sinut muille Internetin verkkosivuille, mukaan lukien muissa maissa sijaitsevien GSK:n tytäryhtiöiden verkkosivuille. Pyydämme varmistamaan, että luet oikeudellisia ja tietosuojaan liittyviä menettelytapoja koskevat osiot kaikilta GSK:n tai kolmannen osapuolen sivuilta, joille siirryt. GSK ei takaa, suosittele eikä ota mitään vastuuta mistään tiedoista tai mielipiteistä, jotka sisältyvät kolmannen osapuolen verkkosivulle.

Immateriaalioikeudet

GSK-konserni omistaa kaikki immateriaalioikeudet tällä sivustolla olevassa materiaalissa, tai sille on annettu lupa käyttää kyseistä materiaalia, ellei toisin ole nimenomaisesti todettu. Sisällön kokonainen tai osittainen jäljentäminen missä tahansa muodossa on kielletty, muutoin kuin seuraavien oikeuksien mukaisesti.

Voit lukea, katsoa, tulostaa, ladata ja kopioida tällä verkkosivulla olevaa aineistoa omaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöösi, mutta vain, jos tunnustat tämän verkkosivun kyseisen aineiston lähteeksi ja sisällytät seuraavan tekijänoikeuslausekkeen ”© GSK-konserni, kaikki oikeudet pidätetään”. Ellei toisin ole nimenomaisesti todettu, mikään muu tämän aineiston käyttö ei ole sallittua.

Mikään tällä verkkosivulla ei anna oikeutta käyttää GSK-konsernille tai kolmannelle osapuolelle kuuluvan oikeuden lisenssiä tai oikeutta minkään immateriaalioikeuden nojalla (mukaan lukien patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet).

GSK ei vaadi omistusoikeutta, tai mitään yhteyttä, tällä verkkosivulla esiintyviin kolmansien osapuolten tavaramerkkeihin. Kyseisiä kolmansien osapuolten tavaramerkkejä käytetään vain tunnistamaan tuotteet ja palvelut niiden omistajista, eikä mitään sponsorointia tai tukemista GSK:n taholta tulisi päätellä näiden merkkien käytöstä.

Tietojen käyttö

Käyttäjien viestintä tai Internetin kautta lähetetty muu aineisto, joka on julkaistu GSK:n verkkosivulla tai muutoin (lukuun ottamatta sellaista, joka sisältää henkilö- ja/tai terveyteen liittyvää tietoa, jota koskee GSK:n Tietosuojaseloste) katsotaan ei-luottamukselliseksi ja ei-yksinomaiseksi, eikä GSK:lla ole mitään velvollisuuksia koskien kyseistä tietoa. GSK on vapaa käyttämään tätä tietoa mihin tahansa tarkoitukseen se katsoo soveliaaksi, mukaan lukien jäljentäminen ja julkaisu, ja voi käyttää tähän tietoon sisältyviä ideoita, käsitteitä, tietotaitoa tai tekniikoita mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien kaupalliset tarkoitukset, maksamatta käyttäjille tämän oikeuden käyttämisestä.

Yksityisyys

GSK kunnioittaa verkkosivujensa käyttäjien yksityisyyttä. Pyydämme katsomaan GSK:n Tietosuojaselosteen oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi koskien tällä verkkosivulla julkaistua tietoa.

Henkilötietoja koskevissa kysymyksissä tulee olla yhteydessä:

finland.tuoteinfo@gsk.com

tai Yksityisyydensuoja, GlaxoSmithKline Oy, Piispansilta 9 A, 02230 Espoo.

06/2016, FIN/OTH/0008/16

 

GSK Tietosuojaseloste

Päivitetty:  28.4.2016

Tässä Tietosuojaselosteessa esitetään, miten GSK käyttää ja suojaa meille antamaasi tietoa. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tämä Tietosuojaseloste selittää, miten keräämme, siirrämme, käsittelemme, käytämme ja luovutamme tietojasi sekä esittää turvallisuuskäytäntömme.

Antamalla meille henkilötietojasi annat suostumuksesi ja hyväksyt sen, että henkilötietoja voidaan siirtää, käsitellä, käyttää ja luovuttaa tässä Tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Tiedot verkkosivujen tai mobiilisovellusten ylläpitäjästä (ja GSK:n yksiköstä, joka hallitsee kerättäviä henkilötietoja) löytyvät verkkosivujen alatunnisteesta ja/tai yhteystietosivulta sekä mobiilisovellusten lisenssisopimuksista.

Mitä tietoja keräämme

Keräämme henkilötietoja, joita annat meille ja joista sinut voidaan tunnistaa yksilönä. Keräämme tietoja vain silloin, kun olet suostunut tietoja koskevaan pyyntöömme. Nämä tiedot voivat pitää sisällään seuraavia henkilötietoja:

  • nimi
  • ammatti/asema
  • erikoisala
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • kielitaito
  • salasana verkkopalveluun

Miten käytämme henkilötietojasi

Antamalla henkilötietojasi hyväksyt sen, että voimme, paikallisen lain salliessa tai mikäli olet suostunut vastaanottamaan näitä tiedusteluita meiltä, käyttää tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • vastaamaan kyselyihisi
  • parantamaan palvelumme tasoa
  • parantamaan yhteydenpitomme sisältöä
  • antamaan vinkkejä, hyödyllistä tietoa, tuoteuutisia sekä päivityksiä
  • tiedottamaan sinua uusista tuotteistamme ja palveluistamme
  • tiedustelemaan sinun mielipiteitäsi tuotteistamme ja palveluistamme
  • työpaikkahakemuksesi harkitsemiseksi
  • omaa hallinto- ja laadunvarmistustamme varten
  • muihin tarkoituksiin, jotka voivat olla yksilöitynä verkkosivulla tai mobiilisovelluksessa

Verkkosivujen ja mobiilisovellusten käyttötiedot

Keräämme myös automaattisesti tietoa tietokoneesi selaintyypistä ja käyttöjärjestelmästä; verkkosivuista, joilla vierailit ennen ja jälkeen meidän verkkosivuillamme vierailua; normaaleista palvelimen lokitiedoista; Internet Protocol (IP) osoitteista;  mobiilipuhelimen palveluntarjoajasta sekä mobiilipuhelimen käyttöjärjestelmästä. Kokoamme yhteen tämän tiedon ymmärtääksemme, miten käyttäjämme käyttävät verkkosivuja ja mobiilisovelluksia, jotta voimme parantaa niitä ja tarjoamiamme palveluita. Voimme myös siirtää tämän kootun tiedon muille GSK-konserniin kuuluville yhtiöille sekä kolmansille osapuolille. Tämä tieto sisältää:

  • verkkosivujemme ja mobiilisovelluksiemme kokonaiskäyntien määrän
  • yksittäisen verkkosivun ja mobiilisovelluksen sivun kävijöiden lukumäärän
  • vierailijoidemme Internet-palveluntarjoajien verkkotunnusten nimet.

Miten suojaamme henkilötietojasi

GSK suojaa henkilötietosi asianmukaisin oikeudellisin, organisatorisin ja teknisin menetelmin, jotka ovat yhdenmukaisia sovellettavien yksityisyydensuojaa ja tietoturvaa koskevien lakien kanssa. Milloin GSK käyttää kolmatta osapuolta palveluntarjoajana, tämä tarjoaja valitaan huolellisesti ja sen edellytetään noudattavan asianmukaisia menetelmiä henkilötietojen luottamuksellisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi. Käytämme erilaisia tietoturvateknologioita ja menettelytapoja suojataksemme henkilötietosi luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai luovuttamiselta. Valitettavasti tietojen siirto Internetin tai mobiilipuhelimen verkkoyhteyden välityksellä ei ole täysin turvattua. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata verkkosivuillemme tai mobiilisovelluksiin siirtämiesi henkilötietojen turvallisuutta: jokainen siirto tapahtuu omalla riskilläsi. Vaikka emme voi taata, ettei datan häviämistä, väärinkäyttöä tai muuttamista tapahdu, otamme käyttöön asianmukaiset tekniset tietoturvamenetelmät sellaisten valitettavien tapahtumien estämiseksi siitä lähtien, kun olemme saaneet tietosi.

Henkilötietojen siirtäminen kolmansille osapuolille

Voimme siirtää henkilötietosi yhteistyökumppaneillemme, alihankkijoillemme ja edustajillemme tavanomaisessa liiketoiminnassa hyväksymiesi palveluiden toimittamiseksi. Ellei verkkosivulla tai mobiilisovelluksessa ole toisin määritelty, emme myy tai vuokraa henkilötietoja muille kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta henkilötietojesi siirtoa kolmannelle osapuolelle siinä tapauksessa, että tämän sivuston liiketoiminta tai osa siitä sekä siihen liittyvät asiakastiedot myydään, luovutetaan tai siirretään. Joskus käytämme valikoituja kolmansia osapuolia tarjotaksemme tukipalveluita verkkosivumme, mobiilisovellusten tai tavanomaisen liiketoiminnan yhteydessä. Näillä osapuolilla voi, aika ajoin, olla pääsy tietoihisi, jotta heidän on mahdollista tarjota palveluita meille. Edellytämme, että kaikki tukipalveluita tarjoavat yhtiöt täyttävät samat tietosuojan standardit kuin me. Heitä on kielletty käyttämästä tietoja omiin tarkoituksiinsa. Erityisesti emme salli, että palveluntarjoajat käyttävät henkilötietojasi omiin markkinointitoimiinsa.

Milloin voimme luovuttaa henkilötietojasi muille

GSK varaa oikeuden luovuttaa henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, tiedottamiseksi valtion viranomaisille, relevanttien oikeudenkäyntien osapuolille tuomioistuimen valtuutuksen mukaisesti, ja muutoin siinä laajuudessa kuin sovellettava laki edellyttää tai nimenomaisesti valtuuttaa. Tietyissä erityistapauksissa ja milloin paikallinen laki sallii, voimme luovuttaa henkilötietosi:

  • milloin meillä on syytä uskoa, että näiden tietojen luovuttaminen on tarpeen, jotta voidaan tunnistaa, ottaa yhteys tai ryhtyä oikeustoimiin henkilöä vastaan, joka voi aiheuttaa vahinkoa sinulle tai muutoin vahingoittaa tai puuttuu GSK:n oikeuksiin, omaisuuteen tai toimintoihin, muiden verkkosivuston tai mobiilisovellusten käyttäjiin tai kehenkään muuhun, joka voisi vahingoittua toimenpiteiden johdosta
  • milloin uskomme, että laki edellyttää sitä, tai vastauksena mihin tahansa lainvalvontaviranomaisten esittämään vaatimukseen rikostutkinnan yhteydessä, tai siviili- tai hallinnollisten viranomaisten esittämään kysymykseen vireillä olevan riita-asian tai hallinnollisen tutkinnan yhteydessä
  • merkittävän yritysjärjestelyn, kuten tuotelinjan tai yksikön myynnin, sulautumisen, konsolidaation, liiketoimintakaupan tai epätodennäköisen konkurssitilanteen, yhteydessä.

Kerättyjä henkilötietoja voidaan siirtää, säilyttää ja käsitellä asuinmaassasi tai missä tahansa maassa, jossa GSK:lla (mukaan lukien sen tytäryhtiöt), alihankkijoilla tai edustajilla on toimitiloja, mukaan lukien Yhdysvallat ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat. Tämä tarkoittaa, että tietojasi voidaan käsitellä maissa, joissa on alhaisempi tietosuojan taso kuin asuinmaassasi. Käyttämällä verkkosivujamme ja mobiilisovelluksiamme, suostut tietojesi kaikkiin siirtoihin, käsittelyyn ja säilyttämiseen asuinmaasi ulkopuolella ja ETA-alueen ulkopuolella. Varmistamme, että mikäli tietoja siirretään asuinmaasi ulkopuolelle, tietoja edelleen käsitellään tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti.

IP-osoitteiden käyttö

IP-osoite on numerosarja, joka on automaattisesti annettu tietokoneellesi milloin tahansa kirjaudut sisään Internet-palveluntarjoajallesi tai organisaatiosi lähiverkon (LAN) tai laajakaistan (WAN) kautta. Verkkopalvelimet automaattisesti tunnistavat tietokoneesi IP-osoitteen avulla, joka tietokoneelle on annettu online-istuntosi aikana.

GSK, tai lukuumme toimivat kolmannet osapuolet, voivat kerätä IP-osoitetietoja järjestelmänhallintatarkoituksiin sekä verkkosivujemme käytön tarkastamiseen. Voimme myös käyttää IP-osoitteita verkkosivujemme käyttäjien tunnistamiseksi, milloin koemme sen tarpeelliseksi verkkosivun käyttöehtojen noudattamisen varmistamiseksi tai palvelumme, verkkosivujemme tai muiden käyttäjien suojaamiseksi.

Evästeet

Verkkosivumme ja mobiilisovelluksemme voivat käyttää ”evästeinä” kutsuttua teknologiaa. Eväste on pieni kirjaintallenne, jonka palvelin asentaa kiintolevyllesi. Evästeet mahdollistavat sen, että verkkosivumme ja mobiilisovelluksemme vastaavat sinulle yksilönä. Verkkosivu tai mobiilisovellus voi räätälöidä toimintonsa tarpeisiisi ja haluihisi keräämällä ja muistamalla tietoa mieltymyksistäsi. Palvelimemme voi, esimerkiksi, asettaa evästeen, jonka avulla sinun ei tarvitse kirjoittaa salasanaa enempää kuin kerran verkkosivulle vierailun aikana.

Voit halutessasi hyväksyä tai estää evästeet. Suurin osa verkkoselaimista automaattisesti hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetuksia siten, että evästeet estetään tai halutessasi saat varoituksen ennen kuin eväste talletetaan. Pyydämme katsomaan Internet-selaimesi ohjeista tai ohjenäytöstä saadaksesi lisätietoja näistä toiminnoista ja määritelläksesi evästeitä koskevat mieltymyksesi.

Jos päätät estää evästeet, et välttämättä pysty täysin kokemaan verkkosivumme tai minkä tahansa vierailemasi verkkosivun interaktiivisia toiminnallisuuksia. Saadaksesi lisätietoja evästeiden käytöstämme, pyydämme tarkastamaan maailmanlaajuisen evästekäytäntömme.

Tiedot muista lähteistä

Paikallisen lainsäädännön salliessa voimme kerätä laillisesti saatuja tietoja kolmansilta osapuolilta olemassa olevien käyttäjätietokantojemme lisäksi. Osa näistä tiedoista voi olla henkilötietoa. Teemme tämän kohdentaaksemme paremmin tarjouksia ja mainoskampanjoita, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Kyseisiä henkilötietoja kerätään ja käsitellään toimestamme vain sen tarkoituksen mukaisesti, mihin ne alun perin annettiin, tai muutoin paikallisen lain sallimissa rajoissa.

Tietoihin pääsy ja oikeutesi

Säilytämme tietosi ainoastaan sen ajan, mikä on tarpeen tässä Tietosuojaselosteessa esitettyjen tarkoituksien täyttämiseksi, ellei pidempi tietojen säilyttämisaika ole lain edellyttämä tai sallima. Voit ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä milloin tahansa pyytääksesi meille antamiesi henkilötietojesi päivittämistä, korjaamista tai poistamista käyttämällä tämän Tietosuojaselosteen lopussa annettuja yhteystietoja. Sinulla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut sinua koskevat henkilötiedot ja oikeus pyytää virheellisten tietojen oikaisua. Lisäksi sinulla on oikeus antaa ja peruuttaa suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin sekä kieltää sinulle osoitettava suoramarkkinointi.

Linkit muille verkkosivuille

Verkkosivumme ja mobiilisovelluksemme voivat aika ajoin tarjota linkkejä tai sisältää kolmansien osapuolten verkkosivuja. Tämä Tietosuojaseloste ei sovellu näihin verkkosivuihin. Jos päätät siirtyä linkitetylle sivulle, hyväksyt sen, että emme ole vastuussa kyseisten sivujen saatavuudesta emmekä tarkasta tai varmenna emmekä ole vastuussa, suoraan tai epäsuoraan:

  • miten nämä verkkosivut kohtelevat henkilötietojasi
  • näiden verkkosivujen sisällöstä
  • siitä, miten muut käyttävät näitä verkkosivuja.

Pyydämme varmistamaan, että tarkastat jokaisella vierailemallasi verkkosivulla tai mobiilisovelluksessa julkaistut oikeudelliset ja tietosuojaselosteet ennen minkään henkilötietojen antamista.

Lapset verkkosivujemme ja mobiilisovelluksiemme käyttäjinä

Ellei toisin ole nimenomaisesti todettu, verkkosivut ja mobiilisovellukset, joita tämä Tietosuojaseloste koskee, eivät ole tarkoitettu tai suunniteltu houkuttelemaan alle 13-vuoden ikäisiä lapsia. Emme tietoisesti kerää tämän ikäryhmän käyttäjien henkilötietoja näiden verkkosivujen tai mobiilisovellusten kautta. Niiden verkkosivujen tai mobiilisovellusten osalta, jotka on tarkoitettu alle 13-vuoden ikäisten lasten käyttöön, keräämme henkilötietoja vain vanhemman tai huoltajan nimenomaisella suostumuksella.

Muutokset

Saatamme aika ajoin päivittää tätä Tietosuojaselostetta. Jos tekemämme muutokset ovat merkittäviä, saatamme myös julkaista muutoksia koskevan ilmoituksen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksissamme ja näihin liittyvissä lisenssisopimuksissa. Kehotamme sinua säännöllisesti tarkastamaan tämän Tietosuojaselosteen pysyäksesi tiedotettuna siitä, miten suojaamme keräämiämme henkilötietoja. Jatkuva verkkosivujemme ja mobiilisovelluksemme käyttösi muodostaa tämän Tietosuojaselosteen ja sen päivitysten hyväksymisesi. Tämän Tietosuojaselosteen myöhemmät muutokset eivät sovellu tietoon, jonka olemme keränneet ennen kuin kyseinen muutos on tehty.

Tämä Tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 28.4.2016.

Ota yhteyttä

Viittaukset ”GSK”, ”me” ja ”meidän” ovat viittauksia GlaxoSmithKline PLC:hen ja sen tytäryhtiöihin. Pyydämme osoittamaan kaikki kysymykset, kommentit ja pyynnöt koskien tätä Tietosuojaselostetta paikalliselle GSK yhtiöllesi käyttämällä alla ilmoitettuja yhteystietoja. Jos otat yhteyttä meihin, pyydämme ilmoittamaan vierailemasi verkkosivun nimen, sekä kuinka voimme olla yhteydessä sinuun.

Ottaaksesi yhteyttä GSK:hon Suomessa, tulee olla yhteydessä:

finland.tuoteinfo@gsk.com

tai Yksityisyydensuoja, GlaxoSmithKline Oy, Piispansilta 9 A, 02230 Espoo.

Muiden GSK:n toimipaikkojen yhteystiedot löytyvät seuraavalta verkkosivulta: http://www.gsk.com/en-gb/contact-us/worldwide/.

06/2016, FIN/OTH/0008/16b

 

Evästeet

Päivitetty 28.4.2016

GSK käyttää evästeitä parantaakseen verkkosivuillamme vierailevien käyttäjien käyttäjäkokemusta, mukaan lukien verkkosivut, joita voidaan käyttää mobiilisovellustemme kautta, ja on julkaissut tämän Evästekäytännön. Tämä Evästekäytäntö kuvaa, mitä evästeet ovat ja miten käytämme niitä verkkosivuillamme. Jos et halua vastaanottaa evästeitä selatessasi verkkosivujamme, voit muuttaa selain- ja/tai mobiililaitteesi asetuksia siten, että saat ilmoituksen kun evästeitä lähetetään, tai voit halutessasi rajoittaa tai estää evästeiden käytön.

Evästeet ovat pieniä tallenteita, jotka koostuvat kirjain- ja numerosarjasta, jonka verkkosivun palvelin asettaa tietokoneellesi. Ne mahdollistavat sen, että verkkosivun haltija voi erottaa sinut muista verkkosivun käyttäjistä. Evästeet eivät voi suorittaa koodia eikä niitä voida käyttää virusten välittämiseen, eivätkä ne anna meille pääsyä kiintolevyasemallesi. Emme voi lukea mitään tietoja kiintolevyasemallasi, vaikka tallentaisimme sinne evästeitä.

GSK:n verkkosivuilla evästeiden avulla tuotettuja tietoja voidaan käyttää moniin erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien seuraavat:

Ehdottoman välttämättömät edellytykset
Nämä evästeet ovat keskeisiä, jotta voit liikkua verkkosivulla ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten päästä verkkosivun suojatuille alueille ja tallentaa tuotteita ostoskoriin.

Suorituskyky
Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivua, kuten millä sivuilla vierailijat useimmiten vierailevat ja mikäli he saavat virheilmoituksia. Näitä evästeitä käytetään verkkosivun toimivuuden parantamiseen tulevissa versioissa.

Toimivuus
Nämä evästeet mahdollistavat sen, että verkkosivu muistaa tekemäsi valinnat, kuten käyttäjänimen, kielen tai alueen, jolla olet, ja tarjoavat parannetun yksilöllisen käyttäjäkokemuksen.

Kohdentaminen tai mainonta
Näitä evästeitä käytetään sinua ja kiinnostuksen kohteitasi paremmin vastaavan sisällön tarjoamiseen.

Emme salli minkään kolmannen osapuolen mainostavan verkkosivuillamme, mutta emme voi hallita sellaisten mainostajien toimintaa, joiden mainostamisen Internetin palveluntarjoajat sallivat selatessasi Internetiä.

GSK on velvoitettu lain nojalla saamaan suostumuksesi kaikkiin muihin asettamiimme evästeisiin kuin niihin, jotka ovat ”ehdottoman välttämättömiä”.

Voit saada lisätietoja evästeiden hallinnasta selaimesi Help-toiminnolla, mobiililaitteesi asetuksista tai vierailemalla osoitteessa www.aboutcookies.org, joka tarjoaa yksityiskohtaista tietoa evästeiden hallinnasta yleisimmillä selaimilla. Pyydämme ottamaan huomioon, että jotkin verkkosivujemme osat eivät välttämättä toimi oikein, jos estät evästeiden käytön.

Evästeitä koskevissa asioissa sekä muissa yksityisyyttä ja henkilötietoja koskevissa kysymyksissä tulee olla yhteydessä:

finland.tuoteinfo@gsk.com

tai Yksityisyydensuoja, GlaxoSmithKline Oy, Piispansilta 9 A, 02230 Espoo.

06/2016, FIN/OTH/0008/16a